• banner1。2
  • banner3.9
  • banner2.9

Welcome to Zhejiang Kavoun Auto Parts Co., Ltd (Originally diarani Ningbo Hi-Tech Zone Kavoun Transmission Parts Co., Ltd) perusahaan Regawa punika Produsèn profesional lan exporter saka mesin mimpin bagean lan pindhah sabuk. Sawise luwih saka sepuluh taun pembangunan, luwih saka rolas provinsi lan kutha wis nyiyapake kanggo sumber cedhak dodolan karo teknisi profesional lan profesional tim dodolan, lan duwe kekuatan pembangunan technical kuwat. We liwati ISO9001: sertifikat sistem manajemen kualitas 2000 lan dipun ginakaken kualitas TS16949 sistem Manajemen standar.

 

  • Diwenehi luwih saka siji hundredpatens Diwenehi luwih saka siji hundredpatens
  • kapasitas produksi taunan saka 200000 Unit kapasitas produksi taunan saka 200000 Unit
  • ISO9001 diwenehake: 2000 Certification ISO9001 diwenehake: 2000 Certification

PRODUCTS CENTER

KAVOUN

Share

Contact Us

Bebas bae kanggo hubungi kita. Kita tansah siap mbantu.

free Update

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.