Wisch Car

Short Description:

Item Name: Car ID Wisch Product: 96610029, CT 919 Koleksi: WIPER Blade, mobil Wisch agul-agul Wisch adaptor universal bladerubber ngisi muter MOQ: 10000 Size: bagean mobil digawe panas kaca Wisch super car Wisch agul-agul universal model Frame materi spcc kadhemen-mbalek sheet refill materi werna karet ireng utawa accoding sarat customer kang kekandelan 1.2mm spcc kadhemen-mbalek sheet electrodusting kualitas karet Grade A karet lumahing ngrampungake grafit nutupi Aman SuSE tempreature rang ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Item Name: Wisch Car

    ID Product: 96610029, CT 919

     Koleksi: WIPER Blade, mobil Wisch agul-agul adaptor universal Wisch bladerubber ngisi muter

    MOQ: 10000

    Size: digawe panas bagean mobil kaca Wisch super car Wisch model universal agul-agul

    frame materi spcc sheet kadhemen-mbalek
    materi refill  karet 
    werna ireng utawa accoding sarat customer kang
    kekandelan 1.2mm
    spcc sheet kadhemen-mbalek electrodusting
    kualitas karet grade A
    Karet Rampung lumahing nutupi grafit
    sawetara tempreature Aman SuSE -20 kanggo 80
    spare parts 2pcs adapter
    merek mobil cocok universal
    MOQ 1500pcs / ukuran
    Packaging packaging blister selaras
    span urip  0,2 yuta kanggo 0,5 yuta siklus

     1

     1. Material: Matural Karet

    2. Warna: ireng, 

    3. Samples Time:

    (1) 7-10 dina-Yen sampeyan pengin ngatur logo.

    (2) 3-7 dina-Kanggo conto kita ana réferènsi.

    4.Production Kapasitas: 1000,00pcs Per sasi.

    5.Payment Term: T / T, PAYPAL, WESTERN UNION, Gram dhuwit

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !