Raw Edge V-belt

Short Description:

Item Name: Raw Edge ID V-belt Product: CT 908, AX, BX, CX, Tipe: Automotive V-belt, Good MOQ penggemar panas: 100000 Automotive V-belt Wigati: Kanggo specifications utawa panjaluk tartamtu, pelanggan bisa rembugan karo kita lan kita bisa nyoba kanggo gawe marem kabutuhan. Model Top jembaré Dhuwur Angel Raw pinggiran sabuk REF REC AV9.5 / 10 10 7.5 7.5 8 40 AV12.5 / 13 13 8.5 8.5 9 40 AV15 15 - - 9 40 AV17 17 9,5 9,5 11 40 AV22 22 - - 13 40 1. Material: CR 2. Warna: ireng, 3. Samples Time: (1) 7-10 dina-Yen ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Item Name: Raw Edge V-belt

    ID Product: CT 908, AX, BX, CX,

    Koleksi: Automotive V-belt, Good penggemar panas

    3

    MOQ: 100000

    Automotive V-belt 
    Wigati: Kanggo specifications utawa panjaluk tartamtu, pelanggan bisa rembugan karo kita lan kita bisa nyoba kanggo gawe marem kabutuhan.
    model jembaré Top Dhuwur Angel
    Raw pinggiran sabuk REF REC
    AV9.5 / 10 10 7.5 7.5 8 40
    AV12.5 / 13 13 8.5 8.5 9 40
    AV15 15 - - 9 40
    AV17 17 9,5 9,5 11 40
    AV22 22 - - 13 40

     

    1. Material: CR

    2. Warna: ireng,

    3. Samples Time:

    (1) 7-10 dina-Yen sampeyan pengin ngatur logo.

    (2) 3-7 dina-Kanggo conto kita ana réferènsi.

    4.Production Kapasitas: 1000,000pcs Per sasi.

    5.Payment Term: T / T, PAYPAL, WESTERN UNION, Gram dhuwit

    6430 (13AV1065Li)Raw Edge V-belt (Tooth V belt)

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !