• banner1。2
  • banner3.9
  • banner2.9

Wilujeng sumping di Zhejiang Kavoun Otomatis Bagian Co., Ltd (tadina disebut Ningbo Baraya Tech Parabot Kavoun Transmission Bagian Co., Ltd) parusahaan .Our mangrupakeun produsén profésional sarta éksportir tina mesin disetir bagian jeung belts transmisi. Sanggeus leuwih ti sapuluh taun ngembangkeun, leuwih ti belasan propinsi jeung kota geus nyetél keur nyadiakeun toko jualan kalawan technicians profésional sarta profésional tim jualan, sarta boga kakuatan ngembangkeun teknis kuat. Urang lulus ISO9001: sertifikasi sistem manajemen kualitas 2000 sarta dilaksanakeun kualitas TS16949 sistem manajemen baku.

 

  • Ménta leuwih ti hiji hundredpatens Ménta leuwih ti hiji hundredpatens
  • kapasitas produksina taunan 200000 unit kapasitas produksina taunan 200000 unit
  • ISO9001 dibales: 2000 sertifikasi ISO9001 dibales: 2000 sertifikasi

produk Center

KAVOUN

ngabagikeun

Taros Kami

Ngarasa Luncat ngahubungan kami. Kami salawasna siap mantuan anjeun.

bébas Apdet

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.