wiper mobil

Pondok Description:

Item Nami: Car ID wiper Produk: 96610029, CT 919 Tipe: wiper agul, mobil wiper agul wiper adaptor universal bladerubber ngeusian roll MOQ: 10000 Ukuran: bagean mobil dipanaskeun kaca wiper super mobil wiper agul universal modél kotakna bahan spcc tiis-digulung lambar ngeusian bahan warna karét hideung atanapi accoding kana sarat customer urang ketebalan 1.2mm spcc tiis-digulung lambar electrodusting kualitas karét kelas A karét permukaan finish grafit palapis Aman suse tempreature rang ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Item Nami: wiper Car

    ID produk: 96610029, CT 919

     Jenis: wiper agul, mobil wiper agul adaptor universal wiper bladerubber ngeusian roll

    MOQ: 10000

    Ukuran: dipanaskeun bagian mobil kaca wiper super mobil wiper modél universal sabeulah

    pigura bahan spcc lambar tiis-digulung
    bahan ngeusian  karet 
    warna hideung atanapi accoding kana sarat customer urang
    kakandeleun 1.2mm
    spcc lambar tiis-digulung electrodusting
    kualitas karét kelas A
    Karét finish permukaan palapis grafit
    rentang tempreature aman suse -20 nepi ka 80
    suku cadang 2pcs of adapters
    merek mobil cocok sadunya
    MOQ 1500pcs / ukuran
    bungkusan bungkusan molotok ngaropéa
    Jangka waktu hirup  0.2 juta nepi 0,5 juta siklus

     1

     1. Bahan: Matural karét

    2. Warna: hideung, 

    3. Sampel Time:

    (1) 7-10 poé-Lamun hayang ngaropea logo Anjeun.

    (2) 3-7 poé-Keur sampel kami aya pikeun rujukan.

    4.Production Kamampuh: 1000,00pcs Per bulan.

    5.Payment Istilah: T / T, PayPal, Western Union, gram MONEY

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !