Atah Tepi V-sabuk

Pondok Description:

Item Nami: Raw Tepi ID V-sabuk Produk: CT 908, kampak, bx, CX, Tipe: Automotive V-sabuk, Good MOQ kipas panas: 100000 Automotive V-sabuk Catetan: Pikeun spésifikasi atanapi tungtutan husus, konsumén bisa negotiate kalawan kami tur bisa nyoba nyugemakeun kaperluan Anjeun. Model Top lebar Jangkungna Angel Raw ujung sabuk ref REC AV9.5 / 10 10 7,5 7,5 8 40 AV12.5 / 13 13 8,5 8,5 9 40 AV15 15 - - 9 40 AV17 17 9,5 9,5 11 40 AV22 22 - - 13 40 1. bahan: CR 2. Warna: hideung, 3. Sampel Time: (1) 7-10 poé-Lamun ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Item Nami: Raw Tepi V-sabuk

    ID produk: CT 908, kampak, bx, CX,

    Jenis: Automotive V-sabuk, Good kipas panas

    3

    MOQ: 100000

    Automotive V-sabuk 
    Catetan: Pikeun spésifikasi atanapi tungtutan husus, konsumén bisa negotiate kalawan kami sarta kami tiasa ngusahakeun nyugemakeun kaperluan Anjeun.
    model lebar top luhur malaikat
    Atah ujung sabuk ref REC
    AV9.5 / 10 10 7,5 7,5 8 40
    AV12.5 / 13 13 8,5 8,5 9 40
    AV15 15 - - 9 40
    AV17 17 9,5 9,5 11 40
    AV22 22 - - 13 40

     

    1. Bahan: CR

    2. Warna: hideung,

    3. Sampel Time:

    (1) 7-10 poé-Lamun hayang ngaropea logo Anjeun.

    (2) 3-7 poé-Keur sampel kami aya pikeun rujukan.

    4.Production Kamampuh: 1000,000pcs Per bulan.

    5.Payment Istilah: T / T, PayPal, Western Union, gram MONEY

    6430 (13AV1065Li)Atah Tepi V-sabuk (Huntu V sabuk)

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !