Babagan awake dhewe

Welcome to Zhejiang Kavoun Auto Parts Co., Ltd (Originally diarani Ningbo Hi-Tech Zone Kavoun Transmission Parts Co., Ltd)

Our company punika Produsèn profesional lan exporter saka mesin mimpin bagean lan pindhah sabuk. Sawise luwih saka sepuluh taun pembangunan, luwih saka rolas provinsi lan kutha wis nyiyapake kanggo sumber cedhak dodolan karo teknisi profesional lan profesional tim dodolan, lan duwe kekuatan pembangunan technical kuwat. We liwati ISO9001: sertifikat sistem manajemen kualitas 2000 lan dipun ginakaken kualitas TS16949 sistem Manajemen standar.

Produk utama perusahaan "KAVOUN" lan "XIAOHUOBAN" account HNBR Timingbelt lan CR Timingbelt, pindho sisi pindah sabuk salaras, kacepetan Variabel V belt, automobile V belt, otomatis wektu sabuk, multi wedge sabuk, ngencengi wheel, sabuk salaras wheel, setir sabuk, pump, Wisch, Kanthi V-belt, lan bagean transmisi liyane. Punika wiyar dipigunakaké ing automobile, alat mesin, textile, rokok, Petrochemical, pangan, pribadi elektrik, packaging, electrical Perkakas kluwarga, tambang, mesin engineering lan industri.

Produk saka perusahaan kita sing ditondoi dening teknologi dhuwur, kualitas dhuwur, kualitas apik, resistance tuwa, resistance karat, dhuwur suhu resistance, katon ayu, awet lan awet lan ing. Kita wis nampa dhuwur memuji saka pelanggan lan didol kabeh ndonya.

Saka tanggal lair sawijining, kita perusahaan, adhering menyang tenet saka "mromosiaken pembangunan karo ilmu lan teknologi, njupuk kualitas minangka dhasar lan customer pusaté", develops semangat "Ama Keng, inovasi lan kelas kapisan". Liwat teknologi inovasi, inovasi Manajemen lan riset lan pangembangan produk teknologi dhuwur lan anyar, perusahaan saya mbenakake isi teknologi prodhuk, lan kanggo perusahaan lan perusahaan. Pelanggan menang sesuk liyane sarwa.


WhatsApp Online Chat !