sabuk Hexagonal (pindho V-belt)

Short Description:

Item Name: sabuk Hexagonal (pindho V-belt) ID Product: AA, BB, CC Koleksi: AA, BB, CC Hexagonal sabuk MOQ: 100000 Ciri produk: Umum nyenyet-munggah sabuk hexagonal (pindho V-belt) kaping digunakake pasuryan, nuduhake pliability seng di pengeni lan ditrapake kanggo textile, mesin tetanèn lan transmisi Spinning. 1. Material: Rubber 2. Warna: ireng, 3. Samples Time: (1) 7-10 dina-Yen sampeyan pengin ngatur logo. (2) 3-7 dina-Kanggo conto kita ana réferènsi. 4.Production Capac ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Item Name: sabuk Hexagonal (pindho V-belt)

    ID Product: AA, BB, CC

    Koleksi: AA, BB, CC sabuk Hexagonal

    MOQ: 100000

     4

    Ciri produk: Umum nyenyet-munggah sabuk hexagonal (pindho V-belt) kaping pasuryan apa, nuduhake pliability seng di pengeni lan ditrapake kanggo textile, mesin tetanèn lan transmisi Spinning.

     44

    1. Material: Rubber

    2. Warna: ireng, 

    3. Samples Time:

    (1) 7-10 dina-Yen sampeyan pengin ngatur logo.

    (2) 3-7 dina-Kanggo conto kita ana réferènsi.

    4.Production Kapasitas: 1000,000pcs Per sasi.

    Term 5.Payment: T / T, PAYPAL, WESTERN UNION, dhuwit gram.

    4C C-332C C354


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !