Akeh v-sabuk

Short Description:

Item Name: Akeh v-sabuk ID Product: 056109119A Koleksi: EPDM Akeh v-sabuk, urip layanan Long, suhu resistance Dhuwur, Wear-resisting. MOQ: 10000 Canadian sabuk Karet Canadian V karo loro tentrem karo loro kaluwihan saka loro flat karo alus, fitur kuwat, lan karo V kompak, kaluwihan-kinerja dhuwur. model produksi pabrik karet sabuk V-Canadian, karo kaluwihan nyandhang, lemes-tahan, long-urip. Ketik Wedge saka amba Wedge Hou-njupuk Wedge Length sawetara PH 1,6 40 3 3-54 540-1 ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Item Name: Akeh v-sabuk

    ID Product: 056109119A

    Koleksi: EPDM Akeh v-sabuk, urip layanan Long, suhu resistance Dhuwur, Wear-resisting.

    1

    MOQ: 10000

    Canadian sabuk
    Karet Canadian V karo loro tentrem karo loro kaluwihan saka loro flat karo alus, fitur kuwat, lan karo V kompak, kaluwihan-kinerja dhuwur. Model produksi pabrik karet sabuk V-Canadian, karo kaluwihan nyandhang, lemes-tahan, long-urip.

    Koleksi Wedge saka amba Wedge Hou-njupuk Wedge sawetara Length
    PH 1.6 40 3 3-54 540-1270
    PJ 2,34 40 4 3-36 540-1880
    PK 3,56 40 4-6 3-23 600-2400
    PL 4.7 40 10 3-16 900-3000
    PM 9,4 40 17 3-8 1500-3000

    1. Material: EPDM

    2. Warna: ireng, 

    3. Samples Time:

    (1) 7-10 dina-Yen sampeyan pengin ngatur logo.

    (2) 3-7 dina-Kanggo conto kita ana réferènsi.

    4.Production Kapasitas: 1000,00pcs Per sasi.

    5.Payment Term: T / T, PAYPAL, WESTERN UNION, Gram dhuwit

    8PK950PK 带PK 型 多楔带Akeh v-sabuk传动 多楔带多 楔 PK 带


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !