Tentang Kami

Wilujeng sumping di Zhejiang Kavoun Otomatis Bagian Co., Ltd (tadina disebut Ningbo Baraya Tech Parabot Kavoun Transmission Bagian Co., Ltd)

parusahaan urang téh produsén profésional sarta éksportir tina mesin disetir bagian jeung belts transmisi. Sanggeus leuwih ti sapuluh taun ngembangkeun, leuwih ti belasan propinsi jeung kota geus nyetél keur nyadiakeun toko jualan kalawan technicians profésional sarta profésional tim jualan, sarta boga kakuatan ngembangkeun teknis kuat. Urang lulus ISO9001: sertifikasi sistem manajemen kualitas 2000 sarta dilaksanakeun kualitas TS16949 sistem manajemen baku.

Produk utama pausahaan anu "KAVOUN" jeung "XIAOHUOBAN" merk HNBR Timingbelt na CR Timingbelt, dua kali sided gear sabuk sinkron, speed Variable V sabuk, mobil V sabuk, otomatis timing sabuk, multi ngaganjel sabuk, tighten kabayang, sabuk sinkron kabayang, kabayang sabuk, pompa, wiper, dibungkus V-sabuk, sarta bagian transmisi lianna. Hal ieu loba dipaké dina mobil, alat mesin, tekstil, bako, pétrokimia, kadaharan, parabot listrik, bungkusan, panerapan listrik rumah tangga, Pertambangan, mesin rékayasa jeung industri lianna.

Produk parusahaan urang dicirikeun ku teknologi tinggi, kualitas luhur, kualitas alus, résistansi sepuh, résistansi korosi, résistansi suhu luhur, penampilan geulis, awét sarta awét jeung saterusna. Kami geus narima pujian luhur ti para nasabah jeung dijual sakuliah dunya.

Ti tanggal kalahiran anak, parusahaan urang, adhering ka Tenet tina "promosi ngembangkeun jeung Elmu Pangaweruh jeung Teknologi, nyandak kualitas salaku dasar na customer dipuseurkeun", tumuwuh sumanget "Persib, inovasi jeung kelas munggaran". Ngaliwatan inovasi téhnologis, inovasi manajemén jeung panalungtikan sarta pamekaran produk teknologi tinggi na anyar, parusahaan terus ngaronjatkeun eusi téhnologi produk, sarta mangrupakeun keur parusahaan jeung parusahaan. Konsumén meunang hiji isukan leuwih cemerlang.


WhatsApp Online Chat !